Als passant bent u van harte welkom in onze jachthaven waar u geniet van de rust en de vrije natuur. Onze jachthaven is geopend gedurende het vaarseizoen van april t/m oktober.


Melden bij aankomst 

Bij aankomst meert u aan in een beschikbare box en meldt zich vervolgens bij de havenmeester. Onze havenboxen zijn geschikt voor schepen tot ca. 11 meter lengte. Het is mogelijk dat de havenmeester op moment van uw afmeren niet aanwezig is. In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen met de havenmeester: 


Pierre Willems tel. 077-3731799 

Jac Janssen tel. 06-31196333


De havenmeester bepaalt of er een geschikte ligplaats voor u beschikbaar is. Tevens zal hij u informeren over het gebruik van de aanwezige voorzieningen, waaronder douches en toilet. Voor een geringe vergoeding kunt u bij ons overnachten. In overleg met de havenmeester wordt tevens de mogelijkheid besproken voor het verstrekken van een sleutel van de toegangspoort van ons haventerrein (tegen betaling van een borg). 


Zolang er leden van de vereniging aanwezig zijn, bent u als passant van harte welkom in ons havenkantoor of op ons terras voor een drankje en een gezellig samenzijn.

 

Voorzieningen

Op ca. 2 kilometer afstand van de jachthaven bevindt zich het kerkdorp Beesel met prima winkelvoorzieningen. Rondom de markt bevinden zich tevens diverse horecagelegenheden waar u terecht kunt voor een drankje of een smakelijke maaltijd. 

 

Wandel- en fietsroutes

Onze jachthaven is een prima uitvalsbasis voor de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving. Voor meer toeristische informatie, fiets- en wandelroutes en lokale bezienswaardigheden, zie http://www.vvvmiddenlimburg.nl/over-midden-limburg/beesel-midden-in-limburg


 

Honden

Honden zijn toegestaan op het haventerrein mits de honden zijn aangelijnd en u te allen tijde een poepzakje bij u draagt om een ongelukje op te ruimen. Goed om te weten: vanaf uw ligplaats bent u binnen 2 minuten in de vrije natuur. Leuk voor hond en baas!Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? De havenmeester is u graag van dienst. U kunt ook contact opnemen met het secretariaat via het mailadres [email protected]